Välkommen Tullsåkras Caspar

Välkommen Tullsåkras Caspar

Lika ledsen jag blev att inte Gullan var dräktig, lika glad blev jag när Gloria den 1 maj 2018 födde en perfekt hingstunge!
Han hade nog inte riktigt tänkt komma förrän några dagar senare. Frode hade nämligen lyckats ta sig intill stona under dagen. Vi insläpp kom alla ston hem i en väldig fart. Jag tänkte inte så mycket på det, förrän jag kom ut för att natta och släcka i stallet. Då var allt redan klart och efterbörden hade kommit! Döm om min förvåning! Men samtidigt är man glad när allt går bra.

Det blev lite trixande att få honom att börja dia. Lasse fick masa sig upp ur sängen och vi gjorde allt för att få honom att hitta spenen. Till slut fick vi ge upp, och bara mjölka ur lite och hälla i honom. Gloria var så tålmodig och litade på oss, trots att hon var svullen och öm i juvret.
Nästa morgon stod jag och på trappan när de öppnade på ICA och sedan Broköp, för att hitta en nappflaska som funkade. Vi fick stanna hemma hela dagen och träna och trixa med jämna mellanrum. Trägen vinner och till slut hade han lärt sig var man hittar spenarna!


Casparnjpg