Galleri

Här hittar Ni lite bilder med minnen jag snubblar över när jag söker bilder i datorn.

Hemma vid gårdsplanen har vi två stora gamla lindar. På sommaren sjunger det av alla innevånare i det stora lövverket. I skuggan under dem är hästarna favoritplats varma sommardagar.

På förmiddagen kommer hela flocken och så vilar de där till eftermiddagen, då de återvänder till betet uppe vid skogen. Här är det alla storlekar och åldrar, från minsta Carla några månader till Nettan 30 år.

Detta juni 2015 någon av Carlas första dagar. Här kommer gamla Nettan för att inspektera nykomlingen.


Lekkamrater vintern 2015-16 Gloria 2 år, Corvette 3 år (inhyst welshponny) och Carla 1 år.

Vångsundas Beauty Sebed KWA 764 med sitt stoföl Tullsåkras Carla född 2015.

Här har vi hela flocken i det vi kallar sommarhagen, under hösten 2015. Från vänster Polara inhyst halvblodsto, Spendrix inhyst varmblod, fölet Carla med mamma Gullan, Nettan connemara, Corvette inhyst welshponny och så vår Gloria längst till höger.


Här har vi Rosita, en korsningsponny som är född 1998. Hon kom till oss samtidigt som Gullan och var en älskad barnponny. 130 cm. Vi sålde henne 2013 och i december 2016 kom hon hem igen. Hon är på vilohem hos nu. Sedan hoppas vi hitta ett gott hem till henne. Är Du intresserad av att veta mer? Maila mig!

Detta är Flinga som spenderat sina första somrar här på Tullsåkra. Hon tillhör Elin Skoglund som jobbade hos oss i många år. När vi åkte på semester flyttade Elin och Flinga och två hundar in och tog hand om hela våra liv med djur och gård och företag. Vi saknar dem <3. Numera har de flyttat till Ockelbo.

En av de första ponnyerna som kom till vår familj var russet Lill-Skrållan. Hon var ett ouppfostrat och buffligt sto som så småningom fick ett bra hem i S. Sandby. Detta är hennes dotter Peggy som numera bor i Bankeryd. Hennes pappa är welsh Mountainhingsten Bona Fide RW 83.

Innan Carla föddes körde jag Gullan rätt mycket. Detta är en av de första försöken efter Carla kom. Vi körde på stubbåkern och C fick följa med lös. Hon tyckte det var läskigt och sprang efter en stund hem till övriga flocken.

Älskade Nightflower! Min tanthäst jag köpte som 22-åring och som jag fick äran att ha i flocken till hon var 30 år.
Här är en länk till ett minnesalbum på facebook Klicka!

 

Här är vi på fölutställning i Åstorp hösten 2016. Janni Wivel hjälper mig. Här kommer hon med Carla och jag med Gloria.