Glyncoch Shaun är vår hingst som vi importerat från England. Det var en annons på facebook som fångade mitt intresse. Ursprungligen var det en annan uppfödare som var på vippen att köpa honom. När Lasse fick se bilderna på honom utbrast han spontant: - Köper inte hon, då köper vi! Sagt och gjort. Det blev att iordningställa en hingsthage inför på hans ankomst.

Det var nervöst att inte ha sett honom utan bara ha säljarens uppgifter att gå på. Väl framme hos oss uppfyllde han alla våra förväntningar! Han är en riktig gentleman med utstrålning! Han är så lyhörd och vänlig.

Shaun har några avkommor i England och är utställd där. Vi har visat honom vid två tillfällen under 2017. På Sydwelshs utställning den 2 juli 2017 fick Guld och kom på andra plats is in klass efter förra årets Reserv Bis-vinnare. Den 19 augusti åkte vi till Lerum och ställde ut på Riksutställningen. Där fick han Silver och visade sig väldigt bra!

Shaun finns tillgänglig för betäckning av friska ston. Jag är momspliktig och språngavgiften för 2021 är 3500 kronor inklusive moms. Renrasiga welsh mountain har 1000 kronor rabatt. Tillkommer gör ev dygnavgift för stoet och stoavgift.
Välkommen med eventuella förfrågningar!

Till vänster finns ett bildspel med bilder tagna hos oss under 2017. Till höger är alla bilder från 2016 i Wales och är alla tagna av Sarah Hunter-Rodwell.

Föl födda på Clanmill Stud i Wales 2017. Alla foto av Sarah Hunter-Rodwell.
Till vänster Clanmill Lady Louna by Rushton Lasy Lou Loo and Glyncoch Shaun
Till höger Clanmill Prince of Pop by Beacons Littel Poppet and Glyncoch Shaun.

Shaunsgif

Här finns en mapp med bilder på Shaunys släktingar. Klicka!